Ready Steady Cook

ready steady cookIn het Ready Steady Cook Magazine (bijlage van EasyCook) deze keer alles over koken met kaas. De chefs van het BBC-programma Ready Steady Cook hebben allemaal een recept bedacht met als belangrijkste ingredient: kaas. Zo maakt Gino D’Acampo hamlapjes met een kaas en mosterd saus, Phil Vickery heeft een recept voor een tallegio en rucola pesto taart en Nick Nairn bereidt een geitenkaas brood pudding met rode pesto. Variatie volop dus in alleen deze 3 recepten al, dus dat belooft wat voor de andere recepten in dit magazine. Het magazine begint wel met de nodige know-how op het gebied van kaas. Welke kaas is goed om te raspen, om te bakken of om te smelten? Hoe kies je de kazen bijvoorbeeld voor je kaasplankje? Ready Steady Cook Magazine geeft antwoord. Verder vind je in dit nummer nog een interview met chef James Tanner en weer een ‘chef challenge wordsearch en cook’s crosswords’ puzzels.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.