Koken & Genieten Januari 2009

Koken & Genieten 01-2009Het eerste nummer van Koken & Genieten in 2009 staat weer vol met snelle & simpele recepten. Wat precies bij het weertype van nu past: heerlijke ovenschotels en recepten voor gerechten voor een typische winter avond zoals bijvoorbeeld Welsh rarebits met champignons. Wat kan je doen met kaki’s en wat is het eigenlijk? Verder gaat Koken & Genieten de Thaise keuken in en maakt een uitstapje naar Nieuw-Zeeland. Ook kan je in dit nummer een nieuwe rubriek vinden ‘Mijn Recept’, waar je je trouwens nog steeds voor op kan geven. De spits wordt afgebeten door de uitgever van Koken & Genieten en hij bakt zijn favoriete appeltaart. En zoals al eerder gezegd vind je verder heel veel recepten in dit nummer van Koken & Genieten.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.