Mijn Jumbo

Mijn JumboSportief het nieuwe jaar in met de recepten uit dit nummer van Mijn Jumbo het magazine van Jumbo Supermarkten. Lekker recepten die je helpen je goede voornemens vol te houden. Verder alles over gegrilde vleeswaren en verschillende soorten specerijen. Hoe kan je variƫren op zijn Italiaans, met pasta natuurlijk! Mijn Jumbo heeft allerlei pasta weetjes en tips op een rij. Eet je veel stoommaaltijden? Lees dan zeker de test van Jumbo met de stoommaaltijden. Wie weet word je ook wel de winnaar van de nieuwe receptwedstrijd die elke maand weer terug komt in Mijn Jumbo. Deze keer is het winnende recept de oosterse gehaktballetjes geworden van Leonie van Gompel. Daarnaast nog veel meer nieuws over Jumbo Supermarkten.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Mijn Jumbo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.