Menu Woordenboek door Hans Belterman

Menu Woordenboek - Hans Belterman‘Menu Woordenboek’ is geen kookboek maar een boekje welk je helpt met het wegwijs maken op de menukaart in maar liefst 5 talen. Een handig boekje als je uiteten gaat tijdens je vakantie. Het boekje geeft de vertalingen en uitleg van de bekendste gerechten uit Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië. De hoofdstukken beginnen allen hoe je in een bepaalde taal gerechten kan bestellen in een restaurant. Het boekje is op zakformaat en is dus makkelijk mee te nemen op vakantie.

Titel: Menu Woordenboek
Auteur: Hans Belterman
Uitgever: Kluwerpers
Verschijningsjaar: 1983

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.