MasterChef 2009

masterchefHet is vandaag weer begonnen de zoektocht naar de Britse MasterChef 2009! Om half 10 ’s avonds van maandag tot en met woensdag kan je op BBC2 John Torode en Gregg Wallace zien op hun zoektocht naar de beste ‘hobbykok’ die het maakt tot meesterchef. Op de donderdagavond begint het een half uur eerder met de kwart finale waarin de kandidaten 3 testen moeten afleggen om te bewijzen dat zij de titel MasterChef 2009 verdienen. Natuurlijk koken de kandidaten ook deze keer met een aantal producten vanaf het begin, koken ze mee tijdens een volzette lunch van een bekend restaurant en moeten zij John & Gregg bewijzen dat hun twee-gangen maaltijd echt het beste is. Wordt het weer zo spannend als in 2008? In ieder geval wordt het de komende weken weer voor de buis zitten!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)