Lekker Leven 1/2009

Lekker LevenBudgetkoken is het thema van het eerste nummer van 2009 van ‘Lekker Leven’. Dat betekent dus veel recepten met ingrediënten die niet zo duur zijn en toch een verbluffend resultaat geven. Ook met budget te maken zijn natuurlijk kliekjes, soms hou je wat over en toch wil je iets anders eten. Met de tips en recepten uit de Lekker Leven lukt het je om met de kliekjes toch weer wat anders op tafel te zetten. In Alles Kids houdt Karin het op ijskoud wit, witte dieren, witte quiz en een wit toetje en in Achter de schermen bezoekt Lekker Leven de teler van de ‘Super de Boer prei’. Lekker Leven is gratis verkrijgbaar bij vestigingen van Super de Boer!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.