Allerhande 01/2009

Allerhande 01 - 2009Allerhande’s eerste nummer van 2009 is het grote voordeel nummer. Allerhande heeft geprobeerd alle mogelijkheden om goedkoop en lekker te kunnen eten op een rij te zetten. Zo zijn er 25 recepten voor weinig, de stap-voor-stap stamppot recepten, wat kan je doen met een kilo …. en eten met wat je op voorraad hebt. Naast het budgetkoken ook andere kookrubrieken zoals ‘het beste recept’ met deze keer de spaghetti bolognese van Roberto Payer, in ‘het diner’ de Hollandse klassiekers’ en in ‘lekker seizoen’ deze keer zuurkool, sinaasappels en boerenkool. Verder praat Allerhande met Jamie Oliver over zijn nieuwste missie ‘Jamie’s kookrevolutie‘, ontfutseld Allerhande het favoriete recept van Koen van der Laak van FC Groningen en wat is het familierecept van de familie Boom? Daarnaast natuurlijk de maandelijkse terugkerende huishoudtips van zowel de Allerhande als van lezers. Ga langs de Albert Heijn voor dit nummer van Allerhande!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.