Het Beste Uit De Oosterse Keuken door J.A. Van Hoek & A.W. Holthaus

Het Beste Uit De Oosterse Keuken - J.A. Van Hoek & A.W. Holthaus‘Het beste uit de Oosterse keuken’ is een pocket kookboekje met recepten uit verschillende Aziatische streken en is geschreven door Jan Anton van Hoek en Alice Wilhelmina Holthaus. Het boekje begint met algemene bereidingswijzen van rijst en mie, alles over keukengerei en ingrediënten en de toepassing van assem tijdens het koken. Vervolgens krijg je ook de regels voor het tafeldekken bij Oosterse maaltijden, een verklarende woordenlijst van de ingrediënten inclusief de uitspraak ervan. De recepten komen uit verschillende landen, te weten, Birma, Cambodja, Sri Lanka, China, Filipijnen, India, Indonesië, Japan, Korea, Maleisië, Sri Lanka, Thailand, en Tibet. Het kookboekje biedt dus een gevarieerd aanbod van Oosterse recepten die hedendaags nog steeds goed te bereiden zijn.

Titel: Het Beste uit de Oosterse keuken
Auteur: J.A. Van Hoek & A.W. Holthaus
Uitgever: Het Spectrum
Verschijningsjaar: 1963

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)