Leer Koken met Cas Spijkers door Cas Spijkers

Leer koken met Cas SpijkersLeer koken van een meesterkok, leer de basisprincipes van het koken van Cas Spijkers. Het boek is ingedeeld in ‘aardappelen, pasta en rijst’, ‘groenten’, ‘vis, schaal- en schelpdieren’, ‘vlees’, ‘gevogelte en wild’, ‘vruchten’, ‘melk en melkproducten’ en ‘eieren’. Elk hoofdstuk begint met een aantal recepten die op een stap voor stap wijze worden uitgelegd in woord en beeld met vaak extra tips. Vervolgens wordt er op een duidelijke wijze uitgelegd wat de producten zijn, hoe je het op een basis manier kan bereiden, hoe je kan het bewaren en ga zo maar verder. Leer koken met Cas Spijkers is een leuk basiskookboek die naast leuke recepten veel basiskennis van de producten geeft.

Titel: Leer koken met Cas Spijkers
Auteur: Cas Spijkers
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2000

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.