Dineetjes Voor Met Z’n Tweetjes door Rhona Newman

Dineetjes Voor Met Z'n Tweetjes - Rhona Newman100 recepten om met zijn twee├źn van te genieten, dat vind je in het kookboekje ‘Dineetjes voor met z’n tweetjes’ van Rhonda Newman. De recepten zijn speciaal uitgekiend voor twee personen. Veel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Het boek is ingedeeld in ‘ontbijten’, ‘vis’, ‘vlees & gevogelte’, ‘ei- en kaasschotels’, ‘groenten & salades’ en ‘desserts’. Plan je een romantisch diner voor twee en wil je het zelf bereiden? Dan is dit een leuk boekje om door te bladeren.

Titel: Dineetjes voor met zijn tweetjes
Auteur: Rhona Newman
Uitgever: In Den Toren
Verschijningsjaar: 1981

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.