delicious. Januari 2009

delicious. Januari 2009Het eerste nummer van delicious. dit jaar pakt uit met heerlijke wintersoepen, zo opent Jamie Oliver al gelijk met 4 van zijn winterse maaltijdsoepen. Verder mag je genieten van recepten uit de nieuwste boeken ‘A la bistro’ van Stephane Reynaud’, ‘Pizza eigenwijs’ van John Lanzafame, wereldkampioen pizzabakken en ‘Reismenu, verhalen in gerechten van Cor Hospes en Rob van der Vet. Naast al de recepten uit de kookboeken ook recepten uit de Marokkaanse en Japanse keuken of de recepten voor de cheesecake anno 2009. Verder wat is er op ‘food’ gebied in en uit in 2009, heeft Cor Hospes een interview met Jamie Oliver en zijn de heren van Mister Kitchen in het spoor van het wilde zwijn. Kortom weer voldoende recepten en andere food- en wijninformatie in dit eerste nummer van delicious. voor dit jaar!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.