Boodschappen Januari 2009

boodschappen januari 2009Het eerste gratis kookmagazine ligt weer in de rekken ‘Boodschappen‘. In dit nummer wordt er een Hollands wintermenu met een amuse van bloemkoolroom met spekjes, verse groentesoep met spruitjes en balletjes van saucijzenvlees, rode kool met appeltjes en suddervlees en als nagerecht stoofpeertjes in bladerdeeg. Kortom een heerlijk Hollands viergangen menu! In koken met … kookt Greetje met aardappelen. De rubriek in 12 recepten de wereld rond, heeft een vervolg gekregen en in de eerste aflevering van dit jaar maakt Stan Russiche Blini’s. Wat kan je allemaal met gehakt, met de recepten in deze Boodschappen kan je in ieder geval lekker varieren. Ga je de uitdaging aan om lekker en toch voordelig te koken? In dit nummer van Boodschappen vind je recepten voor goedkope gerechten zoals ‘geroosterde drumsticks met bonte rosti’, ‘bonenschotel met ham en salami’, ‘curry van ei en broccoli met rijst’ en ‘gevuld brood met shoarma-groenteschotel’. Weer volop ideeën dus voor een gloednieuw jaar!

Klik hier om te zien waar je je exemplaar van Boodschappen gratis kan afhalen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.