Groot Aziatisch Kookboek door Charmaine Solomon

Groot Aziatisch kookboekGroot Aziatisch kookboek is verschenen in de serie ‘Culinaire klassiekers’. Dit boek bevat recepten uit 15 Aziatische landen: Cambodja, China, Filipijnen, India, IndonesiĆ«, Japan, Korea, Laos, MaleisiĆ«, Myanmar, Pakistan, Singapore, Sri Lanka, Thailand en Vietnam.

Het boek bevat ruim 800 recepten die karakteristiek zijn voor het land van herkomst. De recepten zijn ingedeeld per land en wordt steeds vooraf gegaan door een duidelijke inleiding over de eetgewoontes van het betreffende land. Het boek eindigt met een handige verklarende woordenlijst, die de onbekende producten op een duidelijke wijze uitlegt. In dit boek vind je geen foto’s of illustraties. Groot Aziatisch kookboek is een onmisbaar kookboek als je je wilt verdiepen in de Aziatische keukens.

Titel: Groot Aziatisch kookboek
Auteur: Charmaine Solomon
Uitgever: Kosmos.
Verschijningsjaar: 2003

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Groot Aziatisch Kookboek door Charmaine Solomon

  1. Dit boek heb ik in de kast staan en is reeds uitgegeven in 1976. Reprinds in 1985 en 1987. Een nieuwe kaft en je hebt een nieuw boek!

  2. Klopt helemaal, er zijn zelfs boeken die in 1925 zijn verschenen en gewoon in 2003 in exact dezelfde spelling opnieuw gedrukt wordt met als extra een voorwoord van Johannes van Dam.

Reacties zijn gesloten.