Gezonde Voeding door Anneke Geerts

gezonde voeding anneke geertsGezonde Voeding is het boek wat hoorde bij het televisieporgramma Gezonde Voeding van Teleac. Het boek bevat de belangrijkste spelregels voor het samenstellen van lekkere en gezonde maaltijden. Er komen 8 aspecten van gezonden voeding aan bod, te weten: ‘voeding en sport’, ‘maaltijden kiezen’, ‘wat lees je op de verpakking’, ‘veilig eten’, ‘voeding en gezondheid’, ‘de kosten van voeding’, ‘anders eten’ en ‘hoeveel is goed voor ons?’. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal recepten die goed bij het hoofdstuk passen. Het is een goed cursusboek waarbij veel over voeding aan bod komt. Het komt misschien goed van pas bij de goede voornemens voor dit jaar.

Titel: Gezonde Voeding
Auteur: Anneke Geerts
Uitgever: Stichting Teleac
Verschijningsjaar: 1983

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.