Sonja 1/2009

Sonja Magazine 2De nieuwe Sonja ligt weer in de winkel met 4 nieuwe strenge weekmenu’s om gezond en makkelijk af te vallen in het nieuwe jaar. In Sonja’s keuken kookt Sonja wintergerechten met haar oma. Op het menu staan zuurkool met goulash, magere erwtensoep, stoofvlees met rode kool, en drie-in-de-pan. Maak lekkere en gezonde meeneemlunches.Wat zit er in de boodschappentas van Leontien van Moorsel, met natuurlijk een interview en ook zit Sonja aan de keukentafel met Paul de Leeuw. Lekker zijn de hapjes en drankjes voor de winterzondagmiddag en leer stap voor stap een foccacia maken. Handig zijn de 12 tips om het afvallen vol te houden in het nieuwe jaar. Verder vind je nog veel meer interviews, recepten en achtergrondverhalen in dit nummer van Sonja.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.