Alles Over Bakken, Braden en Frituren

alles over bakken braden en friturenAlles over bakken, braden en frituren is een boekje met allerlei recepten met de frituurpan. In 1970 was de frituurpan in opkomst, en tegenwoordig heeft iedereen wel een frituurpan in huis. Het boekje is gemaakt in opdracht van Ossewit. Een merk vetstof wat gebruikt werd in de frituurpan. Het boekje begint dan ook met een inleiding waarbij Ossewit centraal staat. Vervolgens natuurlijk allerlei tips over te gebruiken materialen en hoe te frituren. De recepten zijn in alle soorten en maten net als in een andere kookboeken. Echt alles kan gefrituurd worden. Dus wil je eens wat anders dan patat en frikadellen bakken in je frituurpan, dan kan dit een grappig boekje zijn.

Titel: Alles over bakken, braden en frituren
Uitgever: Sand
Verschijningsjaar: 1970
In opdracht van: Ossewit

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.