Sneller Koken door Mia Snelder

Sneller Koken - Mia SnelderSneller koken is een boekje voor de werkende vrouw die eigenlijk geen tijd heeft om in de keuken te staan. Het boekje heeft 333 recepten verdeeld in 126 menu’s, allemaal recepten die weinig voorbereidingen vragen. Het boekje kookt met de seizoenen, er zit daarom ook een duidelijke groentekalender in dit kookboekje. Door haar ervaring als lerares koken en voedingsleer, gediplomeerd diëtiste en culinair redactrice van een groot damesbladen heeft Maria Snelder de recepten op duidelijke stap-voor-stap manier geschreven. Doordat dit boekje een pocket uitgave is staan er geen foto’s in en nagenoeg ook geen illustraties. Bij een groot aantal recepten moet je omslaan naar de volgende pagina wat soms onhandig kan zijn.

Titel: Sneller Koken
Auteur: Mia Snelder
Uitgever: Het Spectrum
Verschijningsjaar: 1973

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Sneller Koken door Mia Snelder”

  1. Het sneller kook boek werd veel tijdens onze trips met de boot gemaakt, we hadden ons eigen motorboot en ik wilde vlug klaar zijn met koken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.