Beleef Koffie & Thee December 2008

Beleef Koffie & TheeSom krijg je een persbericht wat je interesse wekt. Zoals het persbericht over het nieuwe magazine ‘Beleef Koffie & Thee’. Nu ben ik een echte theedrinkster dus dat wil je lezen.

‘Beleef Koffie & Thee’ is een luxe magazine welke twee keer per jaar gaat verschijnen en verkrijgbaar is bij de koffie- en theespeciaalzaken. Het magazine is gedrukt op glossy papier en is daardoor een blikvanger op de koffietafel. In het magazine wordt op alle facetten van het koffie- en theedrinken ingegaan. Voor de koffieliefhebber de kunstwerkjes van ‘world of latte’, het is bijna zonde om je koffie op te drinken, worden de mythes van cafeïne ontzenuwd, wat zijn de beste espressomachines volgens ‘Beleef Koffie en Thee’ en hoe werkt cupping, het ruiken, proeven en keuren van koffie. Voor de theeliefhebber zijn er reportages over theetoerisme, pluk een dag mee op een theeplantage, hoe maak jij je thee (los, in een zakje of in een buideltje)? Naast de koffie en thee ook aandacht voor wat je erbij kan serveren, waar je een goed ‘bakkie’ kan drinken en interviews met bekende en minder bekende Nederlanders over hun bakkie koffie en/of thee.

Beleef Koffie & Thee is een luxe magazine wat vlot leest en interessante artikelen heeft voor iedere koffie- en theeliefhebber.

Klik hier voor een kleine impressie van Beleef Koffie & Thee!

Lees hier het persbericht van de uitgever:

Voor iedereen die bewust kiest of open staat voor de smaak en kwaliteit van koffie en thee én zich over alles wat aanverwant is wil laten informeren, is er onlangs een nieuw magazine gelanceerd: ‘Beleef Koffie & Thee’.

Het magazine ‘Beleef Koffie & Thee’ verhaalt over deze meest gedronken non-alcoholische dranken ter wereld. Het magazine bevat reisreportages naar locaties waar koffie en thee wordt verbouwd of op een bijzondere wijze wordt genuttigd, maar brengt ook verhalen zoals rituelen rond en geheimen van koffie en thee. Ook brengt het blad reportages en interviews van dichtbij.

‘Beleef Koffie & Thee’ geeft antwoord op vragen als: waarmee worden deze dranken gezet, waaruit en waarin worden ze geschonken? En ook: waar en wanneer worden ze gedronken? Gewoonten en extremen worden belicht, net als sociale aspecten: met wie wordt er koffie en thee gedronken en ter gelegenheid waarvan? En wat wordt er dan besproken?

Het magazine is tevens een praktische gids voor het grote aanbod van accessoires op het gebied van koffie en thee zoals koffiezetapparaten en serviezen. Ook de beleving rond de wereld van koffie en thee komt aan bod: van geneeskundige thee tot tips voor locaties waar tea party’s gehouden.

‘Beleef Koffie & Thee’ is een full colour magazine van 100 pagina’s dat 2 x per jaar verschijnt (april en november). ‘Beleef Koffie & Thee’ wordt verspreid via losse verkoop bij de Bijenkorf, Bagels & Beans en koffie- en thee speciaalzaken in Nederland waaronder Brandmeester’s, Kaldi en Simon Lévelt. De verkoopprijs is € 5,95.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)