Feestelijke Hapjes door Albert Mol

Feestelijke Hapjes - Albert MolFeestelijke Hapjes is een pocket kookboekje met zoals de titel al aangeeft feestelijke hapjes voor iedere gelegenheid. Het boek is geschreven door Albert Mol. Ik kan niet achterhalen of dit de acteur Albert Mol is of een schrijver met dezelfde achternaam. Het boekje bevat geen foto’s maar zwart-wit illustraties. Het boekje is ingedeeld in borrelhapjes, koude gerechten, warme gerechten, eiergerechten, salades, hartig gebak en sauzen. Met dit boekje kan je kiezen uit een grote variëteit van hapjes. Doordat het een pocketboekje is gebeurt het vaak dat een recept op de volgende bladzijde verder gaat. Dit kan misschien onhandig zijn als je iets aan het bereiden bent. Voor de rest kan je leuke ideeën opdoen met dit boekje.

Titel: Feestelijke Hapjes
Auteur: Albert Mol
Uitgever: M&P
Verschijningsjaar: 1986

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Feestelijke Hapjes door Albert Mol”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.