De DVD Overkoken

de dvd overkoken pim haaksmanKijkers van de regionale omroep van onder andere Utrecht en Brabant kennen Pim Haaksman al als ondere andere de culinaire beterweter. In ruim ander half uur bereid Pim in verschillende afleveringen allerlei topgerechten op humoristische wijze met zijn assistenten Jan en Janse. Heb je aan de 13 tv-recepten niet genoeg, dan kan je op de dvd nog een heus ‘kookboek’ vinden met maar liefst 250 extra recepten (+ de uitgewerkte tv-recepten). Elk recept wordt duidelijk beschreven en is voorzien van een foto van het eindresultaat. Vanaf zaterdag 27 december zijn weer nieuwe afleveringen te bekijken van de Culinaire Beterweter op TV bij omroep Brabant.

Heb je ook zin in een humoristisch kookprogramma, bestel dan de dvd voor 19,95 bij het Kookcollege!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.