Wat Je Als Kok Moet Weten door James Peterson

Wat je als kok moet wetenElk kookboek geeft wel weer een andere bereidingswijze voor een bepaalde handeling die eigenlijk altijd hetzelfde hoort te zijn. Raak je daar enorm van in de war dan moet je zeker het boek ‘Wat je als kok moet weten’ van James Peterson lezen. In dit boek staan 484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden.

Het boek is ingedeeld in verschillende soorten ingrediënten, elke groep ingrediënten heeft namelijk zijn eigen tips en trucs. Het boek begint eerst met een hoofdstuk over de benodigdheden, technieken en tips. Vervolgens beginnen de ingrediëntgroepen: ‘eieren, kaas, pasta en rijst’, ‘groente en fruit’, ‘vis, schaal- en schelpdieren’, ‘vlees en gevogelte’, ‘bouillon, soep en sauzen’, ‘zoete en hartige taarten’, ‘cakes, beslag en custard’, ‘drank’ en ‘etiquette’.

Een groot aantal vragen worden beantwoord met stap-voor-stap foto’s en sowieso altijd met een duidelijke uitleg. ‘Wat je als kok moet weten’ is een boek wat je als elke hobbykok in huis hoort te hebben.

Titel: Wat je als kok moet weten
Auteur: James Peterson
Uitgever: Karakter Uitgevers
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 19,95

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.