Ik Kook Ook

ik kook ookIk Kook Ook is een gratis kookboekje wat je gratis kreeg bij aankoop uit een selectie kookboeken van Karakter Uitgevers. Een culinaire actie die in samenwerking is gedaan met de Telegraaf. In dit boekje vind je recepten uit de verschillende kookboeken die bij Karakter Uitgevers zijn verschenen te weten ‘Het desperate housewives kookboek’, ‘Vegeterranean van Alberto Mussacchio’, ‘Wat je als kok moet weten van James Peterson’, ‘Cook & chemist van Jan Groenewold en Eke Marien’, ‘Meer recepten uit de moleculaire keuken van cook & chemist van Jan Groenewold en Eke Marien’, ‘Het complete grillboek van Steven Raichlen’, ‘Het complete barbecueboek van Steven Raichlen’, ‘Feel good food van Patty Harpenau’ en ‘De vorm van je leven van Martina Navratilova’. Naast de recepten uit de kookboeken van Karakter Uitgevers geven ook hun top auteurs hun favoriete recept prijs. Corina Hartman maakt bijvoorbeeld een pasta al funghi, Loes den Hollander geeft een recept voor een gehaktschotel en Elle Eggels heeft een recept voor een ovenschotel met venkel en krieltjes. Dit zijn niet de enige auteurs die ‘acte de presence’ geven, verspreid door het boek vind je meer recepten van bekende auteurs. Het boek bevat voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, vegetarische, vis en vleesgerechten dus voor iedereen wat wils.

Titel: Ik kook ook
Uitgever: Karakter Uitgevers
Verschijningsjaar: 2008

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)