Bijzondere Wintergerechten

Bijzondere WintergerechtenBijzondere Wintergerechten is een kookboekje wat verschenen is in de serie ‘Dat smaakt naar meer…‘ met maar 30 pagina’s. Deze pagina’s worden benut met echte winterse recepten, zoals erwtensoep, een Franse bonenschotel, fazant met zuurkool en luxe oliebollen. Een grappig boekje om weg te geven als een grappig cadeautje (of misschien ergens tussen het eetwaar in je kerstpakket te vinden). De recepten zijn duidelijk beschreven en worden voorzien van een foto van het eindresultaat.

Titel: Bijzondere Wintergerechten
Uitgever: AR Bookmarketing en Books Unlimited

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.