Sainsbury's Magazine Januari 2009

Sainsbury's Magazine januari 2009Change your life in 2009! is de naam van de hoofdreportage in dit nummer van Sainsbury’s Magazine. Volg de workshop van Lynne Franks in dit nummer, en laat je wensen en dromen uitkomen in 2009. In ‘In Season’ de smaak van januari, recepten met onder andere savooiekool, dadels en winter bleekselderij. De Hart broeders presenteren een nieuwjaars menu voor 12, Alex Mackay maakt een geroosterde eend, Simon Hopkinson maakt in ‘Simon says’ een typisch Brits ‘mincemeat suet pudding met een brandy saus’ en de laatste stijlvolle kerstrecepten van de bekende koks als Delia Smith, Rick Stein en Nigella Lawson. Het wordt met alle recepten uit dit nummer van Sainsbury’s Magazine een makkelijke oud en nieuw.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.