delicious. GB Januari 2009

delicious gb januari 2009De kerst en nieuwjaarsrecepten op een rij in deze Britse delicious. Wat kan je bijvoorbeeld al lang van te voren maken? delicious. heeft hiervoor recepten die je na bereiding makkelijk kan invriezen. Wat kan je doen met al die zoete en hartige lekkernijen die na de feestdagen overblijven? Maak er heerlijke desserts mee of maak de recepten van Bill Granger. Verder maar liefst 22 vegetarische recepten van onder andere Tom Norrington-Davies. Gordon Ramsay maakt een menu voor 8, met onder andere een met honing geroosterd ham, leuke idee├źn voor een feestje met vriendinnen en een Scandinavisch menu. Verder een item over de kater na een knalfeest, bezoekt de hongerige reiziger Edinburgh en in Junior Cooks zelfgemaakte, eetbare cadeautjes. Dit en nog veel meer in dit nummer van delicious.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)