BBC GoodFood Januari 2009

BBC GoodFood Januari 2009Celebrate is het thema van dit nummer van BBC Goodfood. Je krijgt op de valreep de laatste kerstrecepten: hoe maak je de simpelste, beste kalkoen ooit en cakes met de x-factor. Verder luxe recepten voor oud & nieuw met een stijlvol menu van de drie finalisten van het tv-programma ‘Great British menu’, Stephen Terry, Jason Atherton en Glynn Purnell. Gary Rhodes bereid een verwen menu voor 2, Ross Dobson maakt een vegetarische luxe lasagne en Gordon Ramsay geeft een masterclass kreeft. Verder nog een aantal recepten uit het nieuwste Jamie Oliver boek ‘Jamie’s Kookrevolutie’, zijn er bakrecepten om samen met je kinderen te maken en alle desserts om je kerstdiner goed af te sluiten.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.