Olive Januari 2009

Olive Januari 2009De Party Special! van Olive Magazine is uit met slimme recepten voor hapjes, 3 verschillende feestmenu’s, te weten een Aziatisch geïnspireerd menu, vegetarisch Italiaans en Spaanse stijl menu’s die minder dan 35 euro kosten. Hoe maak je een last-minute kerst lunch? Olive zet het in een stap-voor-stap gidsje en je bent klaar in maar 2 uur. Gordon Ramsay bereidt een kwarktaart maar is zijn kwarktaart lekkerder dan de kwarktaart van een Olive lezeres? De jury beslist. Verder geeft John Torode zijn recept prijs voor kalkoen. daarnaast lees je alles over de nieuwe trends, nieuwe culinaire producten en de 2009 seizoens boodschappenlijstje, gaat de ‘foodie traveller’ richting New York, wordt er een kijkje genomen in de Schotse hoofdstad Edinburgh met culinaire adressen voor elke portemonnee en komt Marina O’Loughlin er achter dat Keulen en de Duitse keuken meer biedt dan alleen zuurkool. In ‘Eat out’ veel aandacht voor goedkope, maar goede restaurants, krijg je te weten wat de ‘signature dish’ is van The Victoria, plus recept uiteraard en heeft Terry Durack de 10 restauranttrends op een rij gezet die hij absoluut niet wil zien in 2009. Verder vind je in dit nummer nog meer tips, ideeen en recepten om gezond en goedkoper te eten in 2009!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.