Food Illustrated December 2008

waitrose food illustratedFood Illustrated is het magazine van de Britse supermarktketen Waitrose. Dit nummer staat in het teken van kerst, Food Illustrated viert het op de Scandinavische style. Volgens Food Illustrated is de Scandinavische kerst vol van passie, comfort en design. Bij deze reportage krijg je naast allerlei design-ideeën recepten voor heerlijke kerstkoekjes, een ‘gingerbread house‘ en witte chocolade en kersen cupcakes. Verder weet Food Illustrated 10 verschillende recepten met granaatappel, is er een ‘gast oma’, Marguerite Patten. Zij heeft maar liefst 170 kookboeken op haar naam staan. De ‘gast oma’ deelt haar favoriete kerstrecept ‘chocolade kastanje rol‘. Sir Paul McCartney verteld over zijn kerst met de familie en hij deelt ook een aantal van zijn favoriete kerstrecepten. Tamasin Day-Lewis en zij wil de klassiekers zoals de kerstkalkoen en heeft een aantal nieuwe recepten bedacht die wellicht de nieuwe kerst klassiekers gaan worden. Handig is het item over ‘hoe je niet dronken kan worden’ (en vooral de kater). Daarnaast nog meer leuke reportages en recepten in dit nummer van Food Illustrated.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.