Mijn Jumbo

Mijn JumboMijn Jumbo van Jumbo Supermarkten staat natuurlijk ook in het teken van het ‘kerstfeest’, maar dan met luxe eten voor weinig geld. Zo heeft Mijn Jumbo een suggesties voor een zesgangendiner met onder andere ‘oosterse garnalen met munt’, ‘Japanse heilbotbonbons met mierikswortelroom’ en een ‘Italiaanse citroenspoom’ of maak de gerechten met de producten uit de Jumbo exclusief lijn zoals de ‘gevulde kalkoen met gehakt en cranberry’ of het ‘taart met vanille brownies-ijs’. Verder vind je in deze Mijn Jumbo leuke knutsel idee├źn om de eettafel in kerstsferen te krijgen of lees de tips die Djumbo geeft voor het kinderkerstdiner.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.