Fresh Januari 2009

freshFresh is al helemaal in de stemming voor ‘oud & nieuw met hun ‘101 party favourites’. Hoe maak je een feestelijk buffet met een beperkt budget en hoe maak je een spetterend buffet met een groter budget. Verder krijg je recepten voor de beste cocktails en tips over wat je kan doen met de restjes van kerst. Daarnaast 6 manieren met olijven, recepten met de groenten van dit seizoen, krijg je een masterclass patrijs (plukken en vervolgens bereiden), worden er verschillende manieren van ‘roken’ besproken en zijn er een aantal recepten voor de kleine koks. Nikki Haynes interviewt verder de oprichters van ‘Leon‘, waarvan pas een boek is uitgegeven en tevens zoekt Nikki uit wat de trends zijn op het smaakgebied in 2009. In ‘Fresh Escapes’ onderzoekt Felicity Cloake de andere kant van Blackpool en gaat Steve Beebee op zoek naar de eco-vriendelijke kant van Denemarken.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.