Waitrose Christmas

Waitrose ChristmasWaitrose heeft naast haar maandelijkse magazine ‘Food Illustrated’ een gratis kerstmagazine ‘Waitrose Christmas’. Een gratis magazine met allerlei ideeen voor de kerstdagen, zoals handige boodschappenlijstjes, planninglijsten en een kalender. Natuurlijk ook allerlei cadeautjes van Waitrose, de ingredienten van het seizoen en vier manieren om kerstdag door te komen. In dat laatste item krijg je recepten en ideeen uit de kerstlijn van Waitrose. Maak het jezelf gemakkelijk met de ‘easy christmas’ of doe de kerstdagen met twist met de recepten uit ‘christmas with a twist’. Ben je een meer ervaren kok dan maak je natuurlijk iets klaar uit de ‘cook’s christmas’ en ook de vegetarier wordt niet vergeten met de recepten ui ‘veggie christmas’. Naast de verschillende kerstmenu’s ook ideeën en recepten voor zoetigheden en voor nieuwjaarmenu’s. Voor meer ideeën en kerstrecepten klik hier!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.