Sainsbury's Magazine December 2008

Sainsbury's Magazine December 2008Het kerstnummer van Sainsbury’s Magazine is een dubbeldikke glossy met heel veel recepten van bekende Britse tv-chefs zoals Gordon Ramsay, Delia Smith, Jamie Oliver en Nigel Slater.

Voordat de kerstrecepten beginnen begint eerst de rubriek ‘Everyday Easy’ , 15 pagina’s met makkelijke en snelle recepten voor iedere dag. In dit deel vind je 20 ‘doordeweek’ maaltijden en 4 recepten onder de 5 pound.

Daarna begint de grote reportage om jezelf een stressvrije kerst te bezorgen. Want tja krijg je al het gevoel dat je nog zoveel moet doen voor de kerstdagen, en het is nog maar zo kort voor de kerstdagen? Sainsbuy’s magazine heeft er antwoord op hoe je dit stressvrij kan doorkomen. Eigenlijk is het geheim volgens Jenni Trent Hughes, dat je alles gewoon op je eigen manier moet doen. In deze reportage een handige ‘to do list’ waarbij je een goede planning krijgt om je kerstinkopen en gerechten op tijd te kunnen af hebben. Om iets speciaals op tafel te zetten heeft Sainsbury’s Magazine alle bekende chefs van Groot Brittanie gesproken en zij hebben hun beste kerstrecepten prijsgegeven. Sainsbury’s Magazine neemt ook een kijkje bij de kerstmarkt van het Franse Straatsburg.

Het magazine eindigt met veel tips van experts om er goed uit te zien en tips om je goed te voelen. Dus komen schoonheid, psyche, gezondheid, mode en voeding aanbod. Doe onder andere de mini-masterclass pilates en hoe maak je je gedekte tafel als een ware kersttafel? Een superdik nummer met als extra een receptenkalender voor 2009 en een Lindt chocoladereep.

Sainsbury’s Magazine is te koop bij de supermarkten van Sainsbury en kost 1,40 pound.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)