Allerhande 13/2008

Allerhande KerstOok de Allerhande is in kerstsferen en het laatste nummer is dan ook verschenen als heuse glossy. Allerhande heeft 12 recepten voor amuses, 12 recepten voor voorgerechten, 17 recepten voor hoofdgerechten, 19 recepten voor bijgerechten en 14 recepten voor nagerechten. Voldoende recepten om een feestelijk kerstmenu te maken. Bij een aantal recepten wordt gebruik gemaakt van de speciale AH Excellent producten voor de feestdagen, dit wordt dan wel duidelijk aangegeven. In ieder geval is er voor iedereen iets lekkers te vinden in dit nummer. Zelfs aan de restjes wordt gedacht (zo kan je op tweede kerstdag misschien een traditioneel ‘boxing day’ houden). Vind je het moeilijk om uit alle recepten een goed menu samen te stellen? Allerhande geeft je alvast wat suggesties en op de kerstsite vind je nog veel meer suggesties voor jouw perfecte kerstmenu, deze site heeft onder andere een aantal recepten in korte filmpjes gezet. In dit kerstnummer kan je de normale rubrieken niet vinden, ook de reportages bij de leverancier en over voedselallergieen staan er niet in, het zijn veel kerstrecepten. Ga voor jouw ‘kerst’ Allerhande langs de Albert Heijn.

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.