Jamie Magazine 1

Jamie MagazineJamie Oliver heeft naast al zijn drukke activiteiten ook zijn eigen culinair magazine gelanceerd ‘Jamie Magazine‘. De allereerste editie is alleen te koop bij WHSmith, een soort Bruna in Groot BrittanniĆ«.

Het magazine is een lekker dik magazine met meer dan 100 recepten en neemt een kijkje in de wereld van Jamie Oliver. Jamie doet een restaurant review bij zijn collega Mark Hix en zijn restaurant ‘Hix Oyster & Chop House‘, Jamie heeft verder een interview met Brad Pitt en natuurlijk lees je meer over Jamie’s productlijn. Verder worden er redacteuren op pad gestuurd. Zo gaat Andy Harris een weekend naar Stockholm om daar de beste culinaire adressen te vinden, duikt Paul Dring in de wereld van whisky en onderzoekt Joe Warwick waar de tips blijven in het restaurant. Daarnaast ook reportages over de nieuwe brigade van fifteen en zijn tweede Jamie’s Italian in Bath. Niet alle recepten in dit magazine zijn van Jamie maar ook van zijn redacteuren. De recepten zijn wel allemaal in Jamie Oliver stijl geschreven en gefotografeerd door Jamie’s ‘huisfotograaf’ David Loftus. Speciaal voor mensen die echt niet weten wat ze moeten eten zit er een poster in met allerlei gerecht suggesties voor elke dag. En omdat Jamie & Jools hun derde kindje verwachten een reportages over ‘geboortewijnen’ en heeft Jools Oliver het in haar column ‘the last bite’ over de vreemde eetgewoontes van een zwangere vrouw.

Wil je ook even een kijkje nemen in het allereerste nummer van Jamie Magazine? Blader hier onder door een voorproefje van 28 pagina’s!

Jamie Magazine is gedrukt op gerecycled papier en kost in UK 3,95 pound. Jamie Magazine gaat 6x per jaar verschijnen.

** Update 29-01-09 ** Jamie Magazine is nu ook gesignaleerd in de Nederlandse boek- en tijdschriftenwinkels voor 9,99 kan je het eerste nummer van Jamie Magazine kopen!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.