Pannenset winnen?!

Reminder: je kan nog steeds meedoen aan de ‘Tefal Actie’ op Brutsellog.nl! Als jij een leuk of ontroerend kookverhaal met bijbehorend recept hebt, stuur dit naar kookverhaal[at]brutsellog.nl of via de speciale wedstrijdpagina.

Brutsellog mag van Tefal aan een lezer of lezeres van Brutsellog.nl met het mooiste, leukste of ontroerendste kookverhaal een Tefal pannenset ter waarde van 205 euro geven! Wellicht heb je al eerder van de actie ‘Pan in het Land’ gehoord in de verschillende media maar het pannenset wat Brutsellog weg geeft is een extra beschikbaar gesteld pannenset. Je hebt dus meer kans op een pannenset!

Je kan meedoen tot 31 december 2008. De winnaar zal gekozen worden door Brutsellog en Tefal. De pannenset wordt in de tweede week van januari door Tefal verzonden naar de winnaar!

Dus heb je een nieuw pannenset nodig, of wil je gewoon een gloednieuw pannenset hebben? Mail dan jouw kookverhaal en recept door of reageer via het wedstrijdformulier.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)