Voedselbank

 VoedselbankDe kookmagazines staan allemaal weer boordevol recepten voor luxe kerstdiners. De ene supermarkt heeft nog luxere kerstproducten dan de andere en tonen dat allemaal in een weliswaar gratis magazine. De karren worden weer extra vol geladen en natuurlijk ontbreken de cadeau’s onder de kerstboom niet, ondanks dat Sinterklaas net vertrokken is naar Spanje en ook bij de foodbloggers komen de feestelijke recepten weer op de sites.

Lekker en veel eten, veel cadeautjes onder de kerstboom klinkt voor velen van ons als heel normaal. Maar wat als je bijna niks te besteden hebt? Je wilt ook dan je kinderen en jezelf iets extra’s geven met kerst, maar dat kan gewoon niet, want er is niets.

Steun daarom net als Brutsellog de Voedselbank en steun hiermee de mensen die minder te besteedden hebben. Elke donatie is welkom.

Nog niet helemaal zeker? Kijk dan donderdagavond 11 december naar de benefietavond ten behoeve van de Voedselbank. Het programma ‘De Frogers: Ff geen cent te makken‘ heeft een aantal activiteiten beschikbaar gesteld gekregen en hierop kan je bieden. Je kan zelfs een auto winnen. Je kan dinsdagavond ook kijken naar ‘Herman Helpt’, waarin Herman den Blijker deze keer de Voedselbank bezoekt.

Eigenlijk moet het niet draaien om de diners bij Herman den Blijker of een reading van het medium Char. Zelfs een kleine donatie is welkom!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)