Wining & Dining 4/2008

wining dining 4-2008‘Zalige Winterdagen’ is het thema van ‘Wining & Dining‘. Zo gaat Wining & Dining naar Brugge en heeft de beste culi-adressen van daar en naar Wallis, het Zwitserse paradijs voor fijnproevers. In ‘Passie’ zingt en kookt Guus Meeuwis met Ronald Tausch van restaurant Linnen, worden de dames Ruit & Rijst ge├»nterviewd over hun passie voor wijn en wordt het boek ‘Foodloversguide’ besproken. In ‘Het Seizoen’ wereldse wintermenu’s met een recept voor ‘parade van zeebaars’ en een ‘haasfilet met walnotenkorst en spruitjespuree’, Sjek Floor verteld over verantwoord vlees en bereid hiermee ook een recept en verder recepten uit het nieuwe boek ‘Snow Food’, om de winterse trek stillen. Onder de kurk de gastronomische wijnen uit Oostenrijk, een interview met Matt Skinner over wijn en alles over de Schotse whiskey. Dit nummer van Wining & Dining biedt weer enorm veel leuke items en reportages!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)