Libelle Proeven

libelle proevenHet lekkerste eindejaar bereik je met de 74 recepten uit deze Libelle Proeven. Libelle Proeven heeft 5 feestelijke menu’s geselecteerd: menu 1 is een keuze menu voor kerst, menu 2: Maze, koken met een ster, menu 3: feestelijke sinaas, menu 4 is een menu van Jeroen de Pauw en menu 5 is het meesterwerk van Kristof Coppens. Naast al deze menu’s een reportage over de trends in 2009 op voedselgebied, leer je stap-voor-stap een pompoensouffle en een gevulde kip maken. Wat is het geheim van Belgische kaviaar? Flor Joosen en Willy Verdonck van Royal Belgian Caviar vertellen het. Naast alle ‘zware’ maaltijden in deze decembermaand is het fijn als er gedacht word aan de lichtere hap. Dit zijn de decembersalades geworden. Dit is natuurlijk nog lang niet alles, zo zijn er nog recepten voor de mooiste kersttaarten, warme drankjes en sluit Luc Bellings in de rubriek ‘uitsmijter’ deze Libelle Proeven af!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)