Elle Eten 6/2008

elle eten 6-2008‘Pure Luxe’ is het thema van deze extra dikke Elle Eten. Voor de feestdagen ook in Elle Eten, zoals zij het zelf zegen, 3 prachtmenu’s elk met maar liefst 5 gangen. Lees het supersnelle menu, vegetarische menu of traditionele menu. Natuurlijk mogen de desserts niet ontbreken, 4 desserts uit ‘la douce France’. Bij ‘Pure Luxe’ horen oesters, Elle Eten verzorgt een mini cursus oesters, welke oesters zijn er en hoe maak je een oester open. Verder kijkt Elle Eten in de voorraadkast van Cesar Zuiderwijk, krijg je een voorproefje uit het boek ‘Famous Koffie’ en krijg je de laatste ‘proefles’, hierin komt deze keer ‘bubbels’ aan bod. Last van een kater? Lees dan de 19 ‘hang-over’ tips in dit nummer. Als uitsmijter de X-Mas ijstaart van Yvette van Boven. Een nummer wat straalt van ‘Pure Luxe’!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)