Culinaire Ambiance December 2008

Culinaire Ambiance December 2008Het lekkerste magazine van Vlaanderen ‘Culinaire Ambiance‘ heeft deze keer een extra dik feestnummer. Maak bijvoorbeeld thuis het driesterrenmenu van Peter Goossens en verras je gasten met ‘oesters in gelei’, ‘soepje van garnaal en waterkers’, ‘gebakken eendenlever met sint jakobsschelpen en sherry’, ‘lamsvlees met schorseneren en wilde paddenstoelen’ en ‘appel met karamel en calvados’. Dit feestmenu wordt ook uitgebracht op dvd, lees meer hierover in de Culinaire Ambiance. Zijn de menu’s van Peter Goossens te moeilijk? Dan zijn er nog meer recepten die feestelijk zijn en toch makkelijk te maken zijn. Geert van Hecke maakt van een typische klassieker ‘vol-au-vent’ een hippe klassieker. Verder zit Culinaire Ambiance aan tafel met acteur Koen de Bouw, vind je recepten met ‘de smaak van China’, is Culinaire Ambiance op zoek gegaan naar de beste Spaanse restaurants en heeft de beste culi-adressen in New York op een rij. Dit is slechts een kleine greep van alle leuke en lekkere reportages en recepten in deze Culinaire Ambiance!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)