Lekker Leven

lekker levenHet magazine van Super de Boer ‘Lekker Leven’ maakt van iedereen een topkok thuis met speciale recepten voor het kerstmenu. Voor de feestdagen heeft Lekker Leven vier verschillende stijlen op het menu: de klassieke -, kleurrijke -, heldere – en vrolijke-tafel. De klassieke stijl is met oma’s zilverwerk op tafel en heeft op het menu onder andere een hazenrugfilet met een romige cranberry-portsaus en een amandelcharlotte. De kleurrijke stijl is in de stijl van 1001 nacht met een bloemkoolsoepje en groentencouscous. De heldere en hippe stijl is Scandanavisch met onder andere op het menu een zeeduivelfilet met kappertjesdressing. De vrolijke stijl is speciaal voor de kinderen met allerlei kleine hapjes. Binnenkort komen de recepten ook online op de site van Super de Boer. Dorien, bekend van de reclame van Super de Boer, neemt een kijkje in de keuken van Marco Poldervaart, een gedreven chefkok die de producten voor Super de Boer test en hij beslist of het geteste product het predikaat superieur verdient. De rubriek ‘Alles Kids’ heet voor deze ene keer ‘Alles Kerst’ met natuurlijk een kerstverhaal en allerlei leuke ideeën voor in de kerstboom. Verder in dit nummer nog veel meer recepten en ideeën voor kerst en oud & nieuw. Ga snel langs Super de Boer voor dit kerstnummer van Lekker Leven!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)