Kook

Kook spar‘De feesten beginnen bij Spar!’ is het thema van dit nummer van Kook. In dit nummer de sfeer van kerst, de smaak van verse ingredi├źnten en meer voor het eindejaar. ‘Goed begonnen is half gewonnen’, begin je feest met de amuses van Spar zoals oesters of een mini croque met eendenlever. Vervolgens ideeen voor verschillende menu’s zoals een ‘groot feest kleine prijs menu’, ‘kant en klare kerstkrakers’, ‘meer zielen meer vreugd kerstdiner’, ‘vegetarische kerst’, ‘goed gepland feestmaal’ en ‘kerstvers feestmenu’. De recepten van deze menu’s worden voorzien van een wijnadvies. Verder tips over etiquette en versiertips. Voor de kinderen in dit nummer van Kook ‘je eigen knalbuffet’. De kookkids maken hun eigen hapjes en hoe viert de familie Melaer van de Spar in Alken hun kerst? Met een high tea met heerlijke scones en crumpets, en een uitgebreid kerstdiner. Hoe eindig je je perfecte kerstdiner, Kook geeft drie mogelijkheden: kaasplankje, chocolade- of fruit-desserts. Bij het aftellen naar het nieuwejaar horen hapjes, deze maak je gewoon zelf met de simpele recepten in dit nummer. Als afsluiter in deze Kook alle boeken om de perfecte chef te worden op een rij. Klik hier om Kook online te lezen.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.