delicious. Kerst 2008

delicious. Kerst 2008Het kerstnummer van delicious. ligt in de schappen! In dit nummer maar liefst 90 recepten voor de feestdagen, recepten in verschillende stijlen dus iedereen kan een goed en lekker kerstrecept vinden in deze delicious.! Van welke gerechten kan je straks gaan maken voor je feestmenu? delicious. heeft een anti-pasti menu, een cocktail menu, verschillende recepten voor kalkoen, vis recepten, recepten met als hoofdingrediënt cranberry, vlees menu’s, recepten met schaal & schelpdieren, wild gerechten van Yolanda van der Jagt, groentenrecepten, aardappels in de hoofdrol, roomtoetjes en fruitdesserts en recepten van culi’s en koks zoals Rudolph van Veen, Ico van Rheenen en Angelique Schmeinck. Als je uit al deze recepten geen lekker recept vind! Verder in dit nummer praat Cor Hospes met Joop Braakhekke, bespreekt de huisvinologe Ellen Dekkers de beste ‘bubbels’ en gaan de heren van Mister Kitchen op zoek naar de meest sublieme oliebol! Klik hier voor een voorproefje uit dit kerstnummer van delicious.

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.