Boodschappen December 2008

boodschappen december 2008Boodschappen staat natuurlijk in het teken van ‘Kerst 2008’ en staat boordevol inspirerende kerstrecepten. De rubriek ‘4 gangen menu’ ontbreekt niet en deze keer een feestelijk familiediner met recepten voor ‘flensjes met groene salade, spekjes, appel en frambozendressing’, ‘romige maïssoep met gefrituurde mihoen’, ‘gekarameliseerde beenham met honing’ en ‘warme sticky toffeecake met ijs’. Naast dit 4-gangen menu ook recepten voor ‘kerstspecialiteiten uit de wereldkeuken’ en recepten voor een kerst zonder stress. Ook de kinderen mogen koken deze kerst en maken heerlijke kerstkoekjes en een kersttulband. Verder zijn er 3 lezers van Boodschappen aan het woord en zij geven antwoord op de vraag wat kook jij deze kerst? Welke wijn serveer je bij jouw kerstmenu? Boodchappen geeft de 4 gouden tips voor het kiezen van de wijn en heeft nog veel meer wijnweetjes. Ook oud & nieuw wordt niet vergeten en speciaal hiervoor ‘feestelijk fingerfood’ en denk je dat je al het lekkers niet meer aan kan. Als afsluiter ‘droomdesserts’ met onder andere hazelnotpavlova en een soesjesberg. Smullen dus! Klik hier om te zien waar je jouw exemplaar van Boodschappen kan halen!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.