Feestmenu’s van Topchefs

feestmenu's van topchefsBij het Vlaamse magazine Milo krijg je deze keer een gratis kookboek met 40 stap-voor-stap recepten ‘Feestmenu’s van Topchefs’. Zowel internationale als Vlaamse chefs presenteren hun beste kerstrecepten. Van Ainsley Harriott komen de beste amuses, Gordon Ramsay zorgt voor de voorgerechten, Jamie Oliver neemt de hoofdgerechten voor zijn rekening en uiteraard ontfermt Nigella Lawson zich over de desserts. De Vlaamse topchefs maken ieder een eigen driegangen menu. Christer Elfving maakt een speels menu, Jeroen Meus gaat voor een trendy menu, Wout Bru maakt een geraffineerd menu en ‘het lukt altijd’ menu is afkomstig van Piet Huysentruyt. In dit gratis kookboekje krijg je voldoende ideeën voor een perfect kerstmenu!

Titel: Feestmenu’s van topchefs
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Milo

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)