De Perfecte Keukenagenda door Piet Huysentruyt

De perfecte keukenagendaPiet Huysentruyt is bekend in Vlaanderen als de kok die iedereen de helpende hand biedt in SOS Piet. Naast dit programma is Piet Huysentruyt ook elke werkdag te zien in de ‘Perfecte Keuken‘. Van dit programma zijn 52 weekmenu’s gebundeld in dit kookboek ‘De Perfecte Keukenagenda’. Het is dus een kookboek en agenda in een. Niet een agenda om zo in je tas te stoppen, daarvoor is het te dik met zijn 316 pagina’s, maar om thuis op de keukentafel te hebben.

Voor elke week is er in deze keukenagenda een ander weekmenu met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert gepresenteerd op de bekende Piet Huysentruyt wijze in korte duidelijke recepten. De recepten zijn allen voorzien van een foto van het eindresultaat. Voorafgaand aan de weekmenu’s krijg je de weekpagina’s van de agenda met daarbij elke week een tip of weetje om zo je productkennis te vergroten.

Kijk jij ook iedere werkdag naar ‘De Perfecte Keuken’ en probeer je de recepten van Piet ook thuis? Dan moet je zeker dit boek in huis hebben!

Titel: De perfecte keukenagenda
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 24,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.