C1000 Kerstmagazine

c1000 kerstmagazineHij is er weer: het C1000 kerstmagazine ‘De Lekkerste Feestdagen’ en misschien is het ook al bij jou op de deurmat gevallen. In dit magazine allerlei ideeën voor de feestdagen om een super kerstmenu op tafel te zetten. Natuurlijk beginnen de kerstdagen met een kerstontbijt, krijg je ideeën voor een klassiek kerstdiner inclusief tips voor een sfeervol gedekte tafel. Wat er ook veel gedaan wordt tijdens de kerst is fonduen, gourmetten of steengrillen. Ook dit kan je bijzonder maken met bijvoorbeeld de gevulde tomaatjes met Parmezaanse kaas of de gourmet amuses. Verder in dit kerstmagazine ‘eerste hulp bij keukenstress’, niks is erger dan stress tijdens het koken voor het kerstdiner. Samen met de kinderen kan je koekjes en taarten bakken met de C1000 recepten, maak van klassieke groenten echte feestgroenten en voor de meer ervaren kok recepten voor ‘een sterrenmenu uit eigen keuken’. Dit is nog lang niet alles want er zijn verschillende C1000 medewerkers en leveranciers die hun kerstgevoel uitten, je krijgt de beste tips voor een dagje uit tijdens de feestdagen en natuurlijk staan alle speciale feestproducten van de C1000 op een rij. Weer een heerlijk kerstmagazine om lag in te bladeren!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “C1000 Kerstmagazine”

  1. Ik zoek een recept voor een soepje met broccoli, prei en gorgonzola, het kan ook wezen dat het iets met spinazie en die combinatie. volgens mij stond het in de kerstmagazine van de C1000 uit 2008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.