Topchef

plaatjeVanaf 13 januari 2009 wordt het vaste tijdstip van Herman den Blijker ingenomen door Martijn Krabbe. Martijn gaat het nieuwe programma Topchef presenteren. 6 hobbykoks gaan tegen elkaar strijden, de kandidaten komen je misschien bekend voor. Ze hebben namelijk eerder meegedaan aan het populaire programma Wie is de Chef! De kandidaten krijgen elke week les van een andere sterrenkok en dat zien niet de minsten: Sergio Herman, Jonnie Boer, Ron Blaauw, Lucas Rive en Hans van Wolde. De spits wordt afgebeten door RTL’s eigen sterrenkok Herman den Blijker. Naast de lessen moeten ze natuurlijk ook strijden tegenelkaar. De gerechten die de amateur chefs maken worden daarnaast ook gekeurd door restaurant recensent Ton de Zeeuw, de recepten zijn later terug te vinden op de site van Top Chef. De zesde aflevering gaat uitmonden in een zenuwslopende finale waarin drie finalisten zich moet bewijzen aan de sterrenkoks. Welke hobbychef is het meest getalenteerd en mag zich Top Chef 2009 noemen.

Vanaf dinsdag 13 januari 2009 om 21:30 is Top Chef te zien bij RTL4!

Aflevering 1 – Masterclass Herman den Blijker – uitzending
Aflevering 2 – Masterclass Sergio Herman – uitzending
Aflevering 3 – Masterclass Lucas Rive – uitzending
Aflevering 4 – Masterclass Ron Blaauw – uitzending
Aflevering 5 – Masterclass Jonnie Boer – uitzending
Aflevering 6 – Masterclass Hans van Wolde – uitzending

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Topchef

  1. graag zou ik precies willen weten waar ik de recepten van het programma topchef zou kunnen vinden. ik kan ze nl. niet gevonden krijgen.

    1. Alleen de boodschappenlijstjes zijn terug te vinden via de site topchef2009.nl Om de recepten te volgen moet je echt de masterclasses en afleveringen bekijken via de site.

Reacties zijn gesloten.