Nieuwe afleveringen Herman Helpt!

plaatjeNa de herhalingen van Herrie in het Hotel is het vanaf dinsdag 2 december weer tijd voor een viertal nieuwe afleveringen van Herman Helpt! Ook nu treedt Herman den Blijker in een wereld en keuken die hem onbekend zijn en geeft de koks weer nieuwe handvaten in hun vak. In deze serie gaar Herman naar een bijzonder arme instelling in Polen voor gehandicapte kinderen waar het eten nog vooroorlogs is. Daarna gaat Herman langs de voedselbank in Rotterdam, het verzorgingstehuis Rumah Kita en opvanghuis Maaszicht. Herman Helpt! wordt elke dinsdag rond 21:30 uitgezonden!
De afleveringen :
Pools weeshuis video en de recepten
Voedselbank video en de recepten
Tehuis Ruma Kitah video en de recepten
Stichting Maaszicht video en de recepten

Bekijk hier de aflevering van Herman Help online!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.