Foodies December 2008

foodies december 2008 Ergens januari 2007 werd er een nieuw culinair magazine geboren ‘Appetito’. Na een kleine 2 jaar is Appetito vervangen door Foodies. Een magazine wat, in tegenstelling tot Appetito die tweemaandelijks verscheen, maandelijks gaat verschijnen. Foodies is qua styling en rubrieken niet opzienbarend veranderd ten opzichte van Appetito. Nieuw zijn de maandelijkse menu van Mathijs Vrieze en de column van Boer Koekkoek die elke maand verteld wat je in je eigen moestuin kan doen. In dit december nummer ontbreken de feestelijke recepten natuurlijk niet. Verder een ‘Foodiegids’ over London. Welke adressen moet je zeker zien, doen en/of proeven in London? Een korte lijst met culinaire adressen uit London. Ook een interview met Toine Smulder, wereldkampioen koken, een reportage over de oesters uit de Oosterschelde en een ode aan de kaasplank. Klik hier om een voorproefje te nemen van het nieuwe Foodies magazine.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.